Om oss

Lista Flypark ligger på Sørlandet i Farsund kommune, nærmere bestemt langs riksvei 463 på Lista.

Du finner oss: 15 km fra Farsund sentrum – 90 km fra Kristiansand – 170 km fra Stavanger

Om ønskelig kan man benytte seg av landingsbanen som ligger på området, som er Norges nest lengste rullebane.

Ved maksimalt belegg kan vi tilby 300 senger fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, flersengsrom, leiligheter og suite. Værelsene er fordelt på flere bygninger, noe som gjør oppholdet annerledes og sjarmerende.

Du kan i tillegg også velge overnatting på vandrerhjemmet eller campingplassen.

Resepsjonen og konferansesenteret ligger i hovedbygningen vår, Vestheim. Her serveres også alle måltider. For konferanser har vi kapasitet til 250 personer i plenumssalen. I tillegg har vi flere grupperom og moderne AV-utstyr.

Vi har flere selskapslokaler som egner seg godt for bryllup, jubileer, stevner, konfirmasjoner, julebord m m.

På området har vi også en kultur- og flerbrukshall, kulturhangaren, som brukes til messer, idrettsarrangement, utstillinger, konserter, festivaler m m. En del av uteområdet er spesielt satt av og tilrettelagt for leirarrangementer.

For opplevelser utenom selve oppholdet, tilbyr vi ulike aktiviteter på området; gokart-kjøring, sykkelutleie, squash-hall, innendørs fotballbane med kunstgress, utendørs fotballbane, basketballbane og store utearealer for ativiteter. I nærområdet finner du varierte aktivitets- og kulturtilbud. Vi nevner Lista Fyr som ligger ca 1 km fra oss.

Listerområdet er stedet hvor Sørlandet møter Vestlandet – og tar med seg noe av begge. Lange strender, lun skjærgård, dype fjorder og lett tilgjengelige fjellområder.

Velkommen til oss!